Fırsat 35 - Gizli Zeka Mental Aritmetik ile Çocuğunuzun İçindeki Cevheri Keşfetmesini Sağlayacak Eğitim 110 TL !

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Karşıyaka Gizli Zeka Mental Aritmetik'te Çocuğunuzun İçindeki Cevherin Ortaya Çıkmasını Sağlayacak Mental Aritmetik,Anlayarak Hızlı Okuma, Satranç, Yaratıcı Drama ve Dikkat - Zeka Oyunlarından Oluşan Beşli Eğitim Programı 360 TL yerine 110 TL !

   

360,00 TL

Değerinde

% 69

İndirim

Fırsat Kapandı

0

Kişi Satın Aldı

Gizli Zeka Mental Aritmetik

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi

Adres:

Hüseyin Çağlayan Sokak No: 26 Kat:2 Daire:3-4 (Çarşı Mc Donald's karşı sokağı) Karşıyaka

Website :

Detaylı Bilgi
  • Karşıyaka Gizli Zeka Mental Aritmetik'te Çocuğunuzun İçindeki Cevherin Ortaya Çıkmasını Sağlayacak Mental Aritmetik,Anlayarak Hızlı Okuma, Satranç, Yaratıcı Drama ve Dikkat - Zeka Oyunlarından Oluşan Beşli Eğitim Programı 360 TL yerine 110 TL !
  • Bu kod 1 aylık toplam 12 dersi içermektedir.
  • 1 kişi 1 adet fırsat kodu kullanabilmektedir.
  • Haftalık program 3 ders saati olup çarşamba, perşembe, cumartesi veya pazar günlerinden birinde uygulanmaktadır. 
  • 1 ders 40 dakika sürmektedir.
  • Firsattan kurumumuzdan daha önce hiçbir programdan faydalanmamış yeni müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Program 4-12 yaş arası çocuklara hitap etmektedir.
  • Programlar belli bölümlere ayrılarak tamamlanmaktadır.
  • Anaokulu öğrencilerimiz'in programı sadece hafta içinde mevcuttur.
  • Kodunuzu almadan önce mutlaka kurumdan ders saatleri ve gün hakkında bilgi alınması gerekmektedir. Gün ve saatler yaş aralığına göre değişmektedir.
  • Dilediğiniz kadar firsat kodu alabilir, hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat 6 Haziran 2018 Çarşamba tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)


Çocuğunuzdaki gizli zekayı keşfedin!

Çocuğun matematik problemlerinde zorlanıyor, okuması yavaş, dikkati dağınık ve çocuğunuz bu yüzden kendini başarısız hissediyorsa, ondaki yaratıcı ve gizli zekayı ortaya çıkarın!

Çocuklar bu eğitimle sadece matematik değil birçok konuda yaşamına da katacağı teknikleri öğrenerek bütün problemlerinin üstesinden gelebilme cesaretini kazanacak ve her alanda başarılı olmanın sırrını keşfedecek…
Gizli Zeka nedir?

4-12 yaş aralığındaki çocuklarda atıl durumda bulunan zekâyı geliştirerek var olan potansiyellerini üst düzeyde kullanımını sağlamak amacıyla oluşturulmuş olan dikkat, odaklanma ve zeka geliştirme programıdır.

Gizli Zeka Eğitim programı, tek bir eğitim üzerinden değil birbirini tamamlayan 5 ayrı eğitimin bütününden oluşmaktadır. Bu eğitimler sırasıyla Mental Aritmetik, Yaratıcı Drama, Satranç, Dikkat - Zeka Oyunları ve Anlayarak Hızlı Okuma eğitimlerinden oluşmaktadır.

Mental Aritmetik eğitimi ile çocuklarda daha güçlü bir hafıza oluşumu sağlamak, matematik sevgisini arttırarak matematik alt yapısını güçlendirmek, beynin her iki lobunu (sağ ve sol lop) koordineli olarak çalıştırmayı öğreterek günümüz çocuklarının en büyük sorunlarından biri olan dikkat ve konsantrasyon oranını yükseltirken aynı zamanda çocukların akranlarına göre 5 kata kadar daha fazla zeka gelişimini amaçlıyoruz. Dikkat ve konsantrasyonunu güçlendirmeye başladığımız çocuklarda odaklanmayı daha da arttırmak, stratejik düşünceyi geliştirmek ve görsel hafızayı güçlendirmek için satranç eğitimi veriyoruz. Mental aritmetik ve satranç eğitimi ile güçlenen dikkat ve odaklanmayı pekiştirmek için ve zeka gelişimine katkı sağlayabilmek için Dikkat - Zeka oyunlarını oynatıyoruz. Bununla birlikte zihin gelişimini tam anlamıyla güçlendirebilmek ve eğitim hayatında başarıyı yakalayıp kalıcı hale getirebilmek için okumanın da ne denli önemli olduğunun farkındayız. İşte bu yüzden anlayarak hızlı okuma eğitimini hem küçük yaşta okuma alışkanlığı kazandırmak hem de ileride karşılaşacakları sınav sisteminde hızlı okuyup hızlı algılayıp hızlı yorumlayarak başarılarının zirveye çıkmasını istiyoruz. Peki, çocuklar bu eğitimleri alırken eğleniyorlar mı? İşte Yaratıcı Drama Eğitimi tam da bu sırada karşımıza çıkıyor. Çünkü eğlenerek öğrenmenin yolu Yaratıcı Drama dan geçiyor. Çocukların iletişim becerilerini geliştirmek, problem çözme, dinleme ve empati becerisi gibi birçok beceriyi Yaratıcı Drama Eğitimi sayesinde kazandırıyoruz.

Günümüzde her çocuğun çok kolay ulaşabildiği ve kendini kaybettiği sanal dünyanın dışına çıkıp , kendini ve yaşadığı dünyayı daha iyi tanıyan, yorumlayan, daha farklı bakabilen, iletişimi güçlü, empati yeteneği gelişmiş, analitik zekasını yerinde kullanabilen ve özgüveni güçlü bir neslin oluşmasına yardımcı olabilmek düşüncesini ilke edinmiş, bu ilke ve amaçlar doğrultusunda ilerlemek isteyen Gizli Zeka Eğitim Kurumlarıyla aynı düşünceyi paylaşan herkesi yanımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla…
Gizli Zeka Eğitim Kurumları

Çocuğunun daha iyi bir geleceği için mental aritmetik gelişimine önem verin!

Sizin çocuğunuzda ” Yetenek Sizsiniz Türkiye'de” Gizli Zeka ekibindeki bizi başarı ile temsil eden öğrencilerimiz gibi başarılı olmasını istemez misiniz!

Mental Aritmetik: 4 - 12 yaş gurubu çocuklara hitap eden bu program, çocuklarda beyin gelişimini sağlayan ve çok hızlı bir şekilde matematiksel işlemler yaptırmayı öğreten bir yöntemdir.

Örneğin: 863 X 7= 6041 vb. gibi işlemler, programın sağladığı öğreti ile kolayca yapılabilir hale geliyor.

Gizli Zeka Mental Aritmetik öğretmenleriyle 1 dersin 40 dakika olduğu, üç ders saati sürecek program, haftada tek gün olarak planlı bir şekilde sürdürülüyor.

Gizli Zeka Mental Aritmetik hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için: www.gizlizeka.net ’den veya www.facebook.com/GizliZekaKarsiyaka
Gizli Zeka Programının faydaları nelerdir?

    Sağ ve sol beyinde gelişim
    Analitik beceri ve düşünce süreçlerinde gelişim
    Zihinden hesaplayabilme yeteneğinin gelişmesi
    Matematik dersini sevme ve çok iyi bir matematik temeli oluşumu
    Daha iyi bir hafıza
    Algı, kavrama
    Odaklanma ve dikkat
    Okuma hızında 4 kata kadar artış
    Yaratıcılık
    Konsantrasyon ve zihinsel dayanıklılığın artışı
    Sezgisel düşüncenin gelişimi
    Dinleme ve anlama becerilerinde artış
    Kendini ifade
    Zamanı iyi kullanabilme
    Yüksek öğrenme kapasitesi
    Keskin gözlem
    Güçlü fotografik bellek
    Hızlı refleks
    Gelişmiş mantık
    Problem çözme yeteneğinde artış
    Gelişmiş bir özgüven

Mental Aritmetik Eğitimi nedir?

Gizli Zeka Mental Aritmetik Eğitimi, 4-12 yaş arasındaki çocuklarda, zeka gelişimi sağlayan bir zihinsel gelişim programıdır. Kağıt, kalem ve hiçbir elektronik aygıt kullanmadan, sadece insan zihninin gücü ile hesap makinesi hızında yapılan bir aritmetik işlem sistemidir. Mental Aritmetik eğitimi alan öğrencilere araştırmacılar tarafından uygulanan testler ve bilimsel analizler sonucunda elde edilen bulgulara göre öğrencilerin beyin aktivitelerinin arttığı, sağ ve sol loblarının birlikte uyarıldığı, sayısal zekâlarında (IQ) ve duygusal zekâlarında (EQ) oldukça önemli gelişmeler olduğu gözlenmiştir.

Eğitimin ilk aşamasında öğrenciler, Abaküs dilinde sayıları parmakları ile saymayı ve Abaküs kullanımını öğreniyorlar. Eğitimin 2. Aşamasında öğrenciler, sayıların abaküs üzerinde nasıl gösterildiğini, abaküs ile sayı saymayı ve Abaküsü kullanarak aritmetik işlemleri yapmayı öğreniyorlar. Abaküsün kaldırıldığı bir sonraki aşamada, öğrenciler ellerinin altında abaküs varmışçasına parmaklarını hareket ettirerek zihinlerindeki abaküs görüntüsü ile aritmetik işlemlerini hızlı biçimde yapmaya başlıyorlar. Mental Aritmetik Programının son aşamasında ise öğrenciler işlemleri, artık parmaklarını bile kıpırdatmaya ihtiyaç hissetmeksizin sadece zihinlerinden, hesap makinası hızında çözümleyebilme yeteneğine ulaşıyorlar.

Gizli Zeka Mental Aritmetik Eğitiminde gerçek amaç, Öğrencilerin Aritmetik işlemlerini hesap makinesinden daha hızlı bir şekilde yapmalarını sağlayarak ve Duygusal zekalarını (EQ) arttıran diğer eğitimlerimizle ( Hafıza Teknikleri, Hafıza teknikleri, Fikir Atölyesi) öğrencilerin şu anda sahip oldukları zekâ kapasitelerini program süresince maksimum seviyeye çıkarmaktır.
Gizli Zeka Mental Aritmetik hakkında:

2007 Yılında Kurulan Gizmar Özel Eğitim LTD ŞTİ İlk başlarda hızlı okuma, hafıza geliştirme ve NLP tabanlı koçluk sistemiyle iş hayatına başlamıştır.2009 Yılında Uzak doğuya giderek Mental Aritmetik Eğitimini almıştır. Bir yıllık ARGE çalışması sonucu Türk Eğitim Standartlarına göre müfredatını hazırlayıp geliştirmiştir. Gizli Zeka Mental Aritmetik Eğitim materyalleri bünyesinde bulundurduğu 14 kişilik ARGE ekibi ile uluslararası düzeyde hazırlanmaktadır. Yine aynı ekip tarafından iç dizayn ve dekorasyon çalışmaları da hayal gücünü zorlayacak şekilde tasarlanıp yapılmaktadır. Şirketimizin İthalat ve İhracat bölümü bu materyalleri Dünya’nın bir çok ülkesine ihraç etmektedir; Ayrıca ekibimiz Çin'den abaküs ithalatı gerçekleştirmektedir. Uzak Doğu'da Tai Chiang Ching ile iş birliği yapmıştır.
Konum

Gizli Zeka Mental Aritmetik

Adres: Donanmacı mahallesi Hüseyin Çağlayan Sokak No:2...

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.