Fırsat 35 - Balçova'da Size Süper Bir Fırsat World Life'dan! Reformer, Pilates ya da Cardio Zayıflama Paketleri!

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Balçova'da Size Süper Bir Fırsat World Life'dan! Reformer, Pilates ya da Cardio Zayıflama Paketleri 99 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

   

200,00 TL

Değerinde

% 50

İndirim

Fırsat Kapandı

3

Kişi Satın Aldı

World Life Güzelik Merkezi

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi

Adres:

Mithatpaşa Cad. 1173 - Özgür Plaza b3 Fahrettin altay meydanı - Üçkuyular

Website :

Detaylı Bilgi
  • Balçova'da Size Süper Bir Fırsat World Life'dan! Reformer, Pilates ya da Cardio Zayıflama Paketleri!
  • Fırsat 1: TRX + Mat Pilates + Cardio Zayıflama 200 TL yerine 99 TL!
  • Fırsat 2: 5 Seans Lenf Drenaj + 5 Seans Elektro Terapi + Trx + Mat Pilates 400 TL yerine 150 TL!
  • Fırsat 3: 8 Seans Reformer 600 TL yerine 190 TL!
  • Fırsat kuponu Tek kişiliktir.
  • Birebir özel ders yapılmaktadır
  • Beslenme programı desteği verilmektedir
  • En az 5 kişi ile grup pilates programları mevcuttur
  • Ders saatlerinde esneklik sağlanmaktadır
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir, kullanabilir ve hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat 30 Eylül 2016 Cuma tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

REFORMER NEDİR

Reformer aletinin tasarımının ilk temelleri Joseph Pilates‘in 1. Dünya savaşı döneminde yaralı askerleri yataklarında tedavi etmeye başlamasıyla atılmıştır.Joseph Pilates’in hastanede yataklara ve duvarlara taktığı yaylarla hastaları tedavi etmesi aslında bugünün modern Reformer aletlerinin ilk denemeleridir.Reformer aleti kişinin vücut yapısındaki engeller  (bazı kasların kısalığı ve esnek olmayışı gibi) boy ve benzeri faktörler göz önüne alınarak kişiye göre ayarlanmaya elverişli şekilde tasarlanmıştır. Bu durumda pek çok farklı vücut yapısında insanla doğru ve kişiye  özel reformer dersleri yapılabilmektedir.Reformer üzerinde egzersiz yaparken, amaç güç kazanmak, vücudu kendi sınırları içinde doğru şekilde esnetmek, denge merkezini, postür bozukluklarını düzeltmek ve tüm bunlar esnasında doğru nefes, doğru tempo, odaklanma ve akıcı hareket ilkelerine sadık kalmaktır. Derslerde dengeli bir bütünlük olmalıdır; çünkü, amaç sadece belirli kas gruplarını şişirmek ya da büyütmek değil, esnetip uzatarak kuvvetlendirmektir.

MAT PİLATES NEDİR

Mat Pilates, mat üzerinde bölge bölge kasları çalıştırarak, ayakta ve yerde yapılan hareketler dizisiyle kas dokusunu güçlendirirken aynı zamanda vücut dayanıklılığını, kemik yoğunluğunu ve eklemlerin hareket kabiliyetini de artırır. Yogatime'da Mat Pilates dersleri yapıyoruz; kimi zaman bant gibi yardımcı malzemeler kullanılmakla birlikte, coğunlukla malzemesiz, yalnızca kendi beden ağırlığınızı kullanılarak Pilates dersleri uygulanmaktadır.

SOĞUK LİPOLİZ NEDİR

Soğuk lipoliz  sistemi ile yapılan uygulamalar sırasında vücuttaki istenmeyen fazla yağ dokusu kontrollü soğutma ile dondurulurken , cildin elastikiyeti ve collagen yapısı bozulmaz. Dondurularak öldürülen yağ hücreleri de vücuttan doğal bir şekilde, lenf dolaşımı yoluyla atılır. Uygulama tamamen non-invasive, cerrahi olmayan bir prosedürdür. İğne, neşter kullanılmaz. İşlem sırasında acı hissedilmez.Uygulama sırasında vakumdan kaynaklanan hafif bir basınçla beraber lokalize soğuk hissedilir. Ancak bu his kısa sürelidir. Tamamen acısız ve yan etkisiz olan işlemden hemen sonra günlük aktivitelerinize dönebilirsiniz.Adipocytes (yağ hücresi) yapısı itibarı ile soğuğa kas, sinir ve ciltten daha fazla duyarlıdır. Belli bir derece de yağı, çevresindeki dokulara zarar vermeden dondurmak mümkündür.Soğuk lipoliz uygulaması istenmeyen yağ dokusundan kontrollü soğutma sistemi ile etkili bir şekilde kurtulmayı sağlar. Non –invasive bir uygulamadır. İyileşme süreci yoktur. Kişi hemen günlük hayatına dönebilir. Anestezi, ağrı kesici gerektirmez. Etkin sonuçlara birkaç hafta sonra ulaşılır.Soğuk lipoliz başlığındaki vakum etkisi ile ciltte ve yağ dokusunda emme işlemi başlar.-Adipose /yağ dokusu başlık içindeki soğutucu tabakalara temas eder ve bölgeyi istenilen -8 dereceye kadar soğutur.Bilimsel çalışmaların sonucuna göre uygulama sonrasında yağ kalınlığında % 25-40 azalma sağlanmaktadır.

KAVİTASYON NEDİR

Kavitasyon anestezisiz, iz bırakmadan, ağrısız, sızısız bir şekilde vücudu eritmek anlamına gelip liposuctionın risksiz bir alternatif şeklidir.  Sonuç ise yağ hücrelerinin erimesi şeklindedir.Kavitasyon, düşük ultrason dalgalarına dayanan doğal bir olaydır. Ultrason dalgaları sıvının içinde gitgide büyüyen ve belli bir büyüklükte patlayan hava kabarcıklarını oluşturur. Etkisi en az olan ısı halindeki enerji ve etkisi en çok olan basınç dalgaları serbest kalır. Yağ tabakalarının titreşimlere direnme kapasitesi kaybolarak kavitasyon ile bu yağ hücreleri kolayca kırılır. Bu olay esnasında kas, sinir ve damar dokuları korunmaktadır. Böylece zayıflama gerçekleşmiş olur.

RADYOFREKANS NEDİR

Radyofrekans ısı kontrollü zayıflama yöntemidir.Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonlarını (sodyum-potasyum-kalsiyum-magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır.Radyofrekans su içeren bütün dokuları kontrollü bir şekilde çok derin dokulara geçmesine (veya iletilmesine) yol açmadan ısıtmakta. Çünkü Radyofrekans hücrelerdeki su moleküllerini harekete geçirmektedir. Bu teknoloji ile su düzeyi çok yüksek olan yağ hücrelerine ulaşılabilmektedir. Yani yağ dokusunu eritebilmektedir.Tedavi sırasında ısınan bölgede yağ hücrelerinin duvarları parçalanır, yağlar erimeye başlar.Eriyen yağlar dolaşımın artmasına bağlı olarak kan ve lenf yolu ile emilir ve vücuttan atılır.Yağların erimesi,kollajenlerin çoğalması ve bağ dokusunun yenilenmesi ile incelme,zayıflama,selülitlerin yok olması,toparlanma,sarkıkların giderilmesi,kırışıklıkların yok olması sonucu doğar

LİPO LAZER NEDİR

Vücudunuzda bulunan ve diyet egzersiz gibi yöntemlerle verilemeyen kalıcı ve inatçı aşırı kiloların bölgesel zayıflama yöntemiyle eritilmesini sağlayan bir tür ameliyatsız estetik zayıflama yöntemidir. Bu yöntem ile yağ hücrelerinin hücre çeperlerine yüksek frekanslı lazer dalgaları yollanmakta ve hücre duvarı yıkılarak yağ hücrelerinin doku içerisinde parçalanması sağlanmaktadır. Yağ hücreleri derinin hipoderm tabakasında bulundukları için bu yüksek frekanslı lazer ışınları, derinin iç katmanlarına odaklanmaktadır.Lipo Lazer operasyonları ile hücrelerde biriken bu fazla yağ dokuları yüksek frekanslı ve zararsız lazer ışınları elimine edilerek, bölgesel zayıflama ve kalıcı incelme sağlanmaktadır..

LENF DRENAJ NEDİR

Lenf Drenaj;
- Hastalık sonrası vücutta oluşan ödemlerde,
- Selülitleri gidermede,
- Zayıflama tedavilerinde - destekleyici olarak,
- Hamilelik sonrası oluşan varislerin giderilmesinde - destekleyici olarak ve nekehat dönemi sonrası,
- Vücutta biriken toksinlerin atılmasında,
tedavi edici ve destekleyici olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

ELEKTROTERAPİ NEDİR

Elektroterapi, sarkık ve güçsüz kasların toparlanmasını, cilt ve cilt altı dolaşımını arttırarak cildin kalitesinin artmasını, uygulanan bölgenin sıkılaşmasını sağlar. Vücudunuzda yağ dokusunun biriktiği yerlere,  pasif jimnastik yaptırarak ve lenfatik dolaşımı hızlandırarak incelmesini sağlayan bir yöntemdir. Bu teknik, vücuda yerleştirilen elektrotlarla doğru akım kullanılarak uygulanır.Elektroterapi ( pasif jimnastik ) vücudun kas noktalarına elektrotlarla bağlanan kesintili akım veren masaj özelliği olan, kasların çalışmasını, güçlenmesini, artık maddelerin temizlenmesini sağlayan pasif jimnastik aletidir.  Kan dolaşımını hızlandırır, metabolizmayı düzene sokar, uyarıcı etkisi vardır.

Elektroterapi yönteminin başarıyla uygulandığı durumlar nelerdir?
– Bölgesel yağlanmada yağ yıkımı ( lipolitik etki ),
– Cilt sarkmasında toparlanma ( sıkılaşma ),
– Vücut yağ oranının azaltılması,
– Yağ birikimlerinin azaltılması,
– Gevşekliğin giderilmesi,
– Vücudun şekillendirilmesi,
– Birikmiş sıvıların azaltılması ve drenajı,
– Dolaşım bozukluğu bulgularının azaltılması,
– Kas spazmlarının giderilmesi,

 

 

 

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.