Fırsat 35 - Alsancak European Academy’de General English (Genel İngilizce) Eğitimleri

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Alsancak European Academy’de General English (Genel İngilizce) Eğitimleri 1200 TL Yerine 790 TL!

   

1200,00 TL

Değerinde

% 34

İndirim

Fırsat Kapandı

0

Kişi Satın Aldı

European Academy

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi

Adres:

Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:146 İşçimenler Apt. K:4 D: 20 Alsancak

Website :

Web Sitesine Git
Detaylı Bilgi
  • Alsancak European Academy’de General English (Genel İngilizce) Eğitimleri 1200 TL Yerine 790 TL!
  • Fırsat kuponu Tek kişiliktir.
  • Gerekli Tüm Bilgiler aşağıda mevcuttur.
  • Dilediğiniz kadar kupon alabilir, kullanabilir ve hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat 15 Kasım 2016 Salı tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

YETİŞKİN GRUPLARI

Haftaiçi Grubu     :

Başlangıç Tarihi    :15 Kasım 2016

 

Haftasonu Grubu :

Başlangıç Tarihi   : 19 Kasım 2016

 

SON BAŞVURU TARİHİ: 15 Kasım 2016

 

European Academy Alsancak'ta GENERAL ENGLISH

(Genel İngilizce) Eğitimleri 590.TL’den Başlayan Fiyatlarla!

Her yaştan yetişkin misafirlerimizi, kişiye özel eğitim programımız ile Butik Dil Okulumuza İngilizceyi sevmeye davet ediyoruz!

 

European Academy’de:

 

PERSONAL COUCHING

European Academy’deki eğitimler genel geçer sistemlerle değil,  ihtiyaca göre hazırlanan özel programlar  ile şekillenir.

 “Personal Couching“ sisteminde, öğrencinin hedefine yönelik olarak hazırlanan özel dil öğrenme anketlerinin değerlendirilmesi ile oluşturulan özel programlar, her öğrenciye birebir odaklanmamızı sağlar ve %100 başarıya odaklanmıştır.

HAPPY FRIDAY

Happy Friday etkinlikleri ile zaman sadece pratik için akıyor.

Ezbere dayalı metotları tamamen reddederek insanın doğasına uygun bir eğitim sistemi ile İngilizce’yi sadece öğrenmenizi değil etkili şekilde kullanmanızı da hedefliyoruz.

Cuma günleri, gün boyu süren speaking, writing, reading, listening, vocabulary etkinliklerimiz ile  eğlenerek öğrenecek ve İngilizce’yi akıcı şekilde konuşma fırsatını yakalayacaksınız.

İhtiyaca göre hazırlanan özel programlar  ile alacağınız dersleri pratik eğitimler ile tamamlayacak ve dilinizi en iyi şekilde geliştireceksiniz.

NO END EDUCATION

European Academy’nin adınıza özel olarak düzenlediği  ‘Yaşam Boyu Eğitim Kartı’ ile;

Öğrendiklerinizi koruyabilmek ve dil gelişiminizi sürdürebilmek için speaking, writing, reading, listening, vocabulary etkinliklerimize YAŞAMINIZ BOYUNCA ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

GIVE ME FIVE

European Academy’de başarı  dil hakimiyetiyle ölçülür.

Kur sonunda her bir öğrenci için özel olarak dil hakimiyeti başarı grafiği hazırlanır ve değerlendirmeye alınır. Hedeflenen başarının altında kalan konular üzerinde yoğunlaşarak yapılan telafi dersleri ile eksikler tamamlanır.

Böylece kur tekrarı ile başarılı olduğu konuları tekrar etmek zorunda kalmayan öğrenci, zaman kaybına uğramadan hedeflediği başarıya ulaşır.

I LOVE MY TEACHER

Sizlere, alanında yetkin TESSOL ve CELTA belgeli Yabancı Uyruklu Öğretmenlerimiz ile Akademik eğitim almış Yabancı Dil Öğretmenliği ve Yabancı Dil ve Edebiyatı mezunu Türk Uyruklu Öğretmenlerimizi seçme hakkı sağlıyoruz.

Böylece başarıya giden yolda farklı öğretmenlerin aksanını duyarak yeni deneyimlere sahip olabilecek ve  İngilizce’yi zorunluluk olmaktan çıkarıp keyif alarak öğreneceksiniz.

 

LOW TEA DAY

Her hafta Cumartesi günü gerçekleşen Low Tea Day etkinliğimizde, meşhur İngiliz 5 Çayı’nın uyarlanması ile sosyal bir ortamda İngilizce’nin hayatın içinde harmanlanması amaçlanmaktadır.

European Academy’nin tüm fertleri ile bir araya gelerek  konuşma  fırsatı yakalayacağınız Low Tea Day etkinliğimizde Tabu, Scrabble, Domino gibi kelime oyunları ile eğlenerek öğreneceksiniz.

MOVIE DAY

Her hafta Pazar günü gerçekleşen Movie Day etkinliğimiz ile sosyalleşerek öğreneceksiniz.

Özenle seçilmiş filmleri orijinal dilinde ve İngilizce altyazı ile izleyecek ve böylece İngilizce dinleme ve okuma alışkanlığınızı keyif alarak geliştireceksiniz.  Filme ilişkin çözümlemeler ile tamamlanan etkinliğimizde konuşma pratiği yapma fırsatını da yakalayacaksınız.

BUSINESS ENGLISH

European Academy tarafından her sektör kurum ve personelin kullanacakları alanlara odaklı ve özel dil ihtiyacına yönelik hazırlanan programdır.

 İhtiyaçlar belirlenerek özel programlar tasarlanır.

Gereksiz bilgilerden uzak ve hızlı eğitimler ile iş verimliliğinin arttırılması hedeflenmiştir.

SINAV İNGİLİZCESİ

TOEFL, IELTS, YDS, TEOG, HAZIRLIK ATLAMA ve benzeri sınavlara yönelik çalışmaların yapıldığı özel programlardır.

(ESP English For Specific Purposes) konusunda deneyimli İngilizce Öğretmenleri tarafından sınav tekniklerinin üzerinde durulduğu ve odaklanması gereken konuların ele alındığı derslerdir.

AVRUPA DİLLERİ

Alanında yetkin Yabancı ve Türk Uyruklu öğretmenler tarafından ihtiyacınıza yönelik olarak programlanan eğitimler ile Avrupa’da en çok konuşulan ve kabul gören Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Rusça dillerini öğrenebilirsiniz.

BİREBİR YABANCI DİL

İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve Rusça dillerini öğrenmek için saatlerini ve günlerini kendinizin belirlediği bu programda deneyimli eğitmenlerimizden birebir olarak ders alabilirsiniz.

 Böylece, hem zamandan tasarruf eder hem de kendi ihtiyaçlarınıza yönelik hedeflerinize daha hızlı ulaşabileceğiniz bir eğitim alırsınız.

SPEAKING CLUB

'Anlıyorum ama konuşamıyorum' derdine son!

 

Alanında yetkin yabancı uyruklu öğretmenler tarafından verilen konuşma kulübü eğitimlerine katılarak İngilizce pratiği yapma imkânını yakalayabilirsiniz.

 

 

Sizleri; günlük hayatta karşılaşabileceğiniz cümle kalıplarını geliştirmenizi, konuşmaya dönük çekingenliği kırmanızı, İngilizceyi ezbere dayalı kalıplardan çıkarıp hayatın içine uyarlamanızı sağlayan ve İngilizce konuşurken Türkçe düşünme yanlışını ortadan kaldırmaya, İngilizce iş görüşmesi mülakatları için pratik yapmanıza yardımcı olan ‘Konuşma Kulüplerine’ davet ediyoruz.

 

EUROPEAN ACADEMY CAREER

European Academy CAREER’ın düzenlediği kişisel gelişim etkinlikleri ile siz değerli öğrencilerimize dil öğrenmekten fazlasını vaad ediyoruz.

Anlayarak Hızlı Okuma; Dikkat, Odaklanma ve Konsantrasyon; Beden Dili ve Etkili İletişim; Etkili Sunum ve Toplum Önünde Konuşma; Öfke Kontrolü; Sınav Kaygısı ve Stresle Baş Etme; Bilinçaltı Seansları; NLP gibi alanlarda düzenlenen eğitim ver seminerlerimiz ile başarıya daha hızlı ve kolay ulaşacaksınız.

LIVE İS LIFE

European Academy Ailesi olarak yabancı dil eğitimini dört duvar arasından açık alanlara taşıyoruz. 

İngilizce pratiği hedefi ile düzenlenen sosyal aktiviteler ile hem eğlenecek hem de yeni dostluklar kurabileceksiniz.

EUROPEAN ACADEMY JUNIOR

EUROPEAN ACADEMY JUNIOR’da alacakları dil eğitimi sayesinde küçüklerimiz hem eğlenerek hem de öğrenerek İngilizce dil becerilerini kazanacaklardır.

Maksimum 8 kişiden oluşan sınıflarımızda küçüklerimiz Avrupa’daki Dil Okulları seviyesinde eğitim göreceklerdir.

Okutulan kitaplar kolejlerde okutulan kitaplar olup program mümkün olduğunca kolejlere entegre hazırlanmaya çalışılmıştır.

Asla pişman olmayacağınız ve gelecek için yaptığınız en güzel yatırım olacağına inandığımız EUROPEAN ACADEMY JUNİOR kaydınız için şimdiden çok teşekkür ederiz. 

Unutmayın; İngilizce zorunluluk değil hobidir!

 

 

 

 

 

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.