Fırsat 35 - Seçili Tarihlerde İzmir Çıkışlı 7 Gece 8 Gün Konaklama, Ulaşım ve Günlük Turlar Dahil Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu 1849 TL !

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Seçili Tarihlerde İzmir Çıkışlı 7 Gece 8 Gün Konaklama, Ulaşım ve Günlük Turlar Dahil Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu 1849 TL !

   

Karadeniz & Batum Turu

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi
Satın Alan Kişi 0 Kişi

Adres:

Website :

Detaylı Bilgi

Seçili Tarihlerde İzmir Çıkışlı 7 Gece 8 Gün Konaklama, Ulaşım ve Günlük Turlar Dahil Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu 1849 TL !

 
  • Fırsat 1: 30 Haziran Çıkışlı Karadeniz Turu 2 Kişilik Odada Kişibaşı 1849 TL !
  • Fırsat 2: 30 Haziran Çıkışlı Karadeniz Turu Tek Kişilik 2295 TL !
  • Fırsat 3: 4 Ağustos Çıkışlı Karadeniz Turu 2 Kişilik Odada Kişibaşı 1849 TL !
  • Fırsat 4: 4 Ağustos Çıkışlı Karadeniz Turu Tek Kişilik 2295 TL !
  • Tur detayları ve programı aşağıda belirtilmiştir
  • Otobüslü KARADENİZ & YAYLALAR ve BATUM TURU İzmir çıkışlıdır.
  • Çıkış noktaları aşağıda belirtilmiştir.
  • Çocuk ücreti, tek kişilik oda farkı ve iptal iade koşulları gibi detayları bizi arayarak öğrenebilirsiniz.
  • Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden 48 saat önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır. 
  • Sitemizden turları kredi kartı ile taksitli veya havale ile ödeme ile satın alabilirsiniz.
  • Ayrıntılı bilgi ve rezarvasyon için 09:00-18:00 saatleri arasında 0850 304 01 35 nolu hattan ulaşabilir, 7/24 Whatsapp destek hattına ulaşabilisiniz.
  • Dilediğiniz kadar fırsat alabilir, kullanabilir ve hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat 1 Mayıs 2020 Cuma tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

Seçili Tarihlerde İzmir Çıkışlı 7 Gece 8 Gün Konaklama, Ulaşım ve Günlük Turlar Dahil Karadeniz Yaylalar ve Batum Turu 1849 TL !

Hareket Noktaları;

15:15 URLA VERGİ DAİRESİ ÖNÜ
16:00 NARLIDERE
16:30 ÜÇKUYULAR ZİRAAT BANKASI ÖNÜ (SHELL BENZİN İSTASYONU KARŞISI)
17:00 KONAK SABANCI KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜ
17:30 KARŞIYAKA VAPUR İSKELESİ KARŞI YOLU

Tur Programı;

1.Gün : URLA VE İZMİR'DEN HAREKET

Siz değerli konuklarımızı alarak, seyahatimize başlıyoruz.

2. Gün: AMASYA-SAMSUN-ORDU-BOZTEPE
Sabah yolda vereceğimiz kahvaltı molası sonrasında ilk önce Amasya Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Burada eski dönemlere ait arkeolojik, Etnografik, sikke, mühür, el yazması gibi örnekleri ve İlhanlılar dönemine ait mumyaları görüyoruz Osmanlı Sultanı II. Beyazıt için, 26 yıl yapılan, II. Beyazıt Külliyesi‘ni geziyoruz. Kütüphane, aşevi yapılarını gördükten sonra Yeşilırmak’ın kenarında bulunan Şehzadeler Parkında yapacağımız kısa bir yürüyüşün ardından Roma döneminden kalan eserlerden hala kullanılmakta olan Alçak Köprü üzerinde fotoğraf molası veriyoruz. Yalı boyu evlerini en güzel noktadan fotoğraflıyoruz. Amasya Kalesi’ni ve Helenistik Dönemde bölgede hüküm sürmüş Pontus Krallığına ait kaya mezarlarını panoramik olarak görüp fotoğrafladıktan sonra 1865 yılında inşa edilen Osmanlı döneminin en zarif sivil mimari örneklerinden birisi olan Hazeranlar Konağı(ya da Şehzadeler Konağı) ziyaret edip sonrasında Karadeniz’in en büyük şehri Samsun’a ulaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a ilk ayak bastığı yeri simgelemek üzere yapılan İlk Adım Anıtı’nı görüyoruz ve ardından Samsun’un simgesi haline gelen ünlü Atatürk heykelinin önünde grup fotoğrafımızı çekiliyoruz. . Atatürk’ü karargâh subayları ile birlikte 16 Mayıs 1919 günü İstanbul’dan alarak 19 Mayıs 1919’da Samsun’a getiren Bandırma Gemisini geziyoruz. Samsun Şehir turumuz sonrasında Ordu’ya doğru yol alıyoruz.Karadeniz’deki en büyüleyici noktalardan biri olan 485 metre yükseklikteki Ordu Boztepe’ye teleferik ile çıkıyoruz ve Ordu manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz konaklama yapmak üzere Ordu’da ki otelimize yerleşiyoruz. Konaklama Ordu
 
3. Gün: TRABZON-AKÇAABAT-ALTINDERE MİLLİ PARKI-KAYABAŞI YAYLASI
Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızdan sonra Dünya üretiminin %75’inin ülkemizde gerçekleştiği fındık alışverişimizi yapıyoruz güzel Karadeniz kıyılarında seyredecek olan yolculuğumuza devam ediyor ve Trabzon’un güzel ilçesi Akçaabat’a varıyoruz. Öğle yemeğimizi, sahilde bulunan meşhur Akçaabat köftecisi Nihat Usta’da alıyoruz. Yemek sonrasında Trabzon Maçka’da bulunan Altındere Milli Parkına hareket ediyoruz. Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde adeta yeşilin 1001 tonunu göreceksiniz. Gözleri renkli olmayan konuklarımız üzülmesin, yeşili seyrederken gözleriniz yeşil tonunu alacak. Yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ’ın eteklerine kaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastırı’nın mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. 1250 mt yükseklikte bulunan Sümela Manastırını gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Ayazma, Kaya Kiliseleri, Su Kemerleri, Kaya Freskleri gezisi ardından yıllarca uzaklara geçit imkânı vermeyen ve adı türkülere konu olan Zigana Dağı’na çıkıyoruz. (Sümela Manastırı'nda yapılan restorasyon çalışmaları nedeniyle manastır, 22 Eylül 2015 tarihinden itibaren geçici süreyle ziyarete kapatılmıştır. Restorasyon süresi belli olmadığından, tur tarihinde manastırın kapalı olması durumunda Sümela Manastırı’nın Altındere Milli Parkı içerisinden panoramik fotoğrafı alınacaktır.) Akşam yemeği ve konaklama yapmak üzere otelimize doğru yola çıkıyoruz.
 
4. Gün: ATATÜRK KÖŞKÜ-KAZAZİYE ATÖLYESİ-FIRTINA DERESİ-AYDER YAYLASI
Sabah otelimizde alacağımız açık büfe yayla kahvaltımızın ardından, Trabzon merkeze ulaşıyoruz.Ladin ağaçları arasından geçerek Soğuksu Mahalle’sinde bulunan, mübadele öncesinde Konstantin Kabayanidis’e ait olan ve sonrasında Trabzon halkı tarafından Atatürk’e hediye edilen Atatürk Köşkü ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz.Trabzon’a özgü el sanatı olan Trabzon Hasırı, Telkâri ve Trabzon’da sadece beş ailenin yaptığı Kazaziye işlerini yapan ustaların marifetli ellerinde hazırlanan ürünleri görme fırsatı buluyoruz. ve Fırtına Deresine hareket ediyoruz.Ekstra turlarımızı gerçekleştirdikten sonra Yöresel tatlar eşliğinde Fırtına deresi kenarındaki Restaurant’ta öğle yemeğimizi alıyoruz.Arzu eden misafirlerimiz Fırtına deresinde ZİPLINE keyfini yaşayabilir.

1. Ekstra Alternatif: Fırtına Deresi Üzerinde RAFTİNG Dileyen konuklarımız ile 7’den 70’e herkesin güvenle yapabileceği ve asla unutulmayacak bir deneyim olacak olan Fırtına Deresi üzerinde yaklaşık 1,5 saat süren hafif bir parkurda RAFTİNG yapabilme imkânı buluyoruz. Rafting sonrasında tüm konuklarımızla birlikte Çamlıhemşin’e gitmek üzere aracımızla Fırtına Deresi boyunca kısa bir yolculuk yapıyoruz.
2. Ekstra Alternatif: Zilkale –Palovit – Çat Vadisi Turu Arzu eden misafirlerimiz ile aracımızı Çamlıhemşin’de bırakıyor ve minibüsler ile birçok diziye ve filme doğal set olan, “Sevdaluk” dizisinin çekimlerinin de yapıldığı cennet mekânlardaki gezilerimize başlıyoruz. Öncelikle Fırtına Vadisi içindeki önemli Vadilerden Çat
Vadisine giriyoruz. Ortan Köyünden geçerek eski ismi Çinçiva günümüzde ise Şenyuva olarak bilinen köye geldiğimizde, bölgenin en eski ve kemer açıklığı en geniş olan Taş Köprüsünde fotoğraf molası veriyoruz. Fotoğraf molamızın ardından tarihi ticaret yolunu korumak için vadiye en hâkim noktalardan birine kurulmuş olan Zil Kale’yi ziyaret ediyoruz. Burada sıcak çaylarımızı yudumladıktan sonra muhteşem ihtişamıyla Palovit Şelalesini görüyor ve fotoğraflıyoruz. Ardından Çamlıhemşin’e dönerek otobüsümüzle buluşuyor ve ilçenin 19 km güneydoğusunda 1350 m rakımda ladin ve kayın ormanları ile kaplı Kaçkar’ların ilk durak yeri olan Ayder
Yaylası’na çıkıyoruz ve gezimize başlıyoruz. Ayder Yaylası’nın simgesi haline gelmiş olan Gelintülü Şelalesi’ni Uzun Uzun fotoğrafladıktan sonra yaylada serbest zamanda keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Ayder Yaylası’nın yemyeşil düzlüklerinde tüm enerjimizi yeniledikten sonra otelimize gidiyor ve yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. Gün: HOPA-BORÇKA-KARAGÖL-BATUM
Sabah Açık büfe alacağımız kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor Karagöl Borçka’ya hareket ediyoruz. Borçka’da bizleri bekleyen minibüslerimiz ile Borçka’dan muhteşem manzarayı takip ederek, Karagöl'e gitmek üzere tırmanışa geçiyoruz. Karagöl’de doğa son derece cömert bir şekilde bizleri bekliyor. Bir heyelan sonrasında oluşan Karagöl’de kayıkla gezinti yapabileceğiniz gibi göl etrafındaki patikada kısa bir doğa yürüyüşü de yapabilirsiniz. Karagöl gezimizin ardından otobüsümüz ile buluşmak üzere minibüslerimizle yola devam ediyor ve Borçka’ya geri dönüyoruz. Öğle yemeği molamızın ardından tur programımıza dahil olan Gürcistan/Acara Bölgesi’nin en önemli şehri olan Batum’a geçmek üzere Hopa istikametinden Sarp sınır kapısına doğru yola çıkıyoruz. Sarp Sınır Kapısı’nda giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra turumuza başlıyoruz. Hz. İsa`nın oniki havarisinden biri olan St. Mathias`ın mezarının da bulunduğu, Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio-Apsaros Kalesi'ni panoramik olarak gördükten sonra,Batum şehir merkezine doğru devam ediyoruz. Yolumuzun üzerinde Bayburt'tan doğup, Batum&'dan denize dökülen Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü görerek nihayet Batum şehir merkezine varıyoruz.Sırası ile tarihi Meryem Ana Katedral Kilise’sini, Tarihi Orta Camii’ni, Piazza Meydanı’nı, Piazza Saat Kulesi’ni, Avrupa Meydanı’nı, Medea Heykeli'ni, Poseidon Anıtı’nı, Tiyatro Binasını ve yeni yüzü ile modern bir şekilde inşa edilen Batum Limanı'nı ziyaret ediyoruz. Batum Bulvar'ında gezinti yaptıktan sonra kısa bir serbest zaman vereceğiz.. Ardından Sarp Sınır Kapısından çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve yurda geri dönüş yapıyoruz. Gümrük işlemlerimiz sonrasında geri dönüyoruz.Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

6. Gün: RİZE-RİZE BEZİ ATÖLYESİ-UZUNGÖL-SÜRMENE BIÇAK ATÖLYESİ-ÇAY FABRİKASI
Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ve Rize’ye doğru ilerliyoruz. Karadeniz’in el işçiliği ile ünlü ili Rize’ye giderek yöreye özgü Rize Bezi’ni tanıyabileceğimiz bir dokuma fabrikasına misafir oluyoruz burada ki alışverişimizin ardından Solaklı Vadisi’ni takip ederek Dernekpazarı, Çaykara, Taşkıran üzerinden Uzungöl’e ulaşıyoruz. Yolun her iki yanında bulunan Solaklı vadisi boyunca uzanan yemyeşil ağaçlar, asma köprüler arasından geçerken dağların yamacına kurulan hatta birçoğunun yolu bile bulunmayan evleri görüyoruz. Çok geçmeden Uzungöl’e varıyoruz bu muhteşem doğanın tadını çıkartmak için mola veriyoruz. Vereceğimiz serbest zaman içerisinde öğle yemeğimizi alıyoruz. Sonrasında rotamızı el işi bıçakları ile dünyaca ünlü olan Sürmene’ye çeviriyoruz. Sürmene’de alacağımız alışveriş molasının ardından ilk durağımız olan Uzungöl için yola çıkıyoruz. Çayın dalından koparılıp soframıza gelene kadar geçirdiği aşamaları görmek için yolumuz üzerinde bulunan Çay Fabrikası’nı ziyaret ediyoruz. Çay fabrikasında çay ikramı ile birlikte çay hakkındaki bilgileri dinliyor ve çay alışverişimizi gerçekleştiriyoruz. Konaklama ve akşam yemeğimiz otelimizde
 
7. Gün: SİNOP-SİNOP CEZAEVİ-KASTAMONU-SAFRANBOLU
Sabah Açık büfe alacağımız kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyor ve Küçük ve şirin bir ilimiz olan Sinop’ta, Maket Gemi Yapım Atölyeleri, liman, romanlara ve türkülere konu olmuş Tarihi Hapishaneyi gezip Sinop Liman Mevkisinde öğle yemeği için mola veriyoruz. Sinop’ta Boyabat ezmesi ve maket gemi atölyelerinden gemicik alabilirsiniz. Sinop gezimizi tamamladıktan sonra Kastamonu’ya ulaşıyoruz. Karaçomak Deresinin iki yakasına kurulmuş olan Kastamonu, Kurtuluş Savaşı’nda verdiği örnek mücadeleden sonra “Şehitler Diyarı” adıyla anılır olmuş. Burada, Hükümet Konağı, Şerife Bacı Anıtı’nı görüp Nasrullah Camii ve Meydanı’nı gezdikten sonra Kastamonu Kalesini ve Saat Kulesini panoramik olarak görüp Safranbolu’ya doğru hareket ediyoruz. Konaklama SAFRANBOLU

8. Gün: SAFRANBOLU-İZMİR
Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrası, otelimizden çıkış işlemlerimizi gerçekleştirip otobüsümüze binip Cinci Hoca Hanı, Cinci Hoca Hamamı, Kaymakamlar Evi (Müzesi), Pazar Yeri, Yemeniciler Çarşısı, Köprülü Camii, Güneş Saati, İzzet Mehmet Paşa Camii, Akça Su Kanyonu, Manifaturacılar Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı gezilerimizin ardından meşhur Safranbolu Lokumlarından alıyor ve Safranbolu’dan İzmir’e doğru yol alıyoruz. Siz saygıdeğer misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir başka organizasyonda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.
 
Tura Dahil Hizmetler;
 
  • Lüks otobüs ile ulaşım
  • 6 Gece Konaklamalı
  • Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (6) Akşam Yemeği (6)
  • Programda belirtilen tüm turlar ve geziler
  • Yol ikramları
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Zorunlu Seyahat Sigortası
  • Ayder ve Altındere Milli Park Giriş ücretleri
  • Batum Turu ve minibüs ücreti
  • Yayla konaklama minibüs ücretleri

Tura Dahil Olmayan Hizmetler;

  • İlk gün yolda alacağımız Sabah kahvaltısı
  • Tüm öğle yemekleri
  • Tüm içecekler
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
  • Rafting ve Zipline Ücreti :Rafting :100 TL +Zipline :35 TL
  • Teleferik ücreti
  • Zilkale ve Palovit Şelalesi Turu Borçka– Karagöl :Zilkale ve Palovit Şelale turu:75 TL ve Borçka-Karagöl Turu:75 TL
  • Yurtdışı çıkış harcı 50 TL
Tur Çıkış Tarihleri;
  • 30 HAZİRAN-07 TEMMUZ 2020
  • 04-11 AĞUSTOS 2020

Önemli Notlar:

  • Rehberimiz yol, hava veya olağanüstü koşullara göre programda değişiklik yapma inisiyatifine sahiptir.
  • Rezervasyon sırasında koltuk garantisi ya da sözü verilemez. Yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil ve film bulundurunuz. Oteller benzer kategorilerde farklı otellerle değiştirilebilir.
  • Otobüsler: Mercedes Travego & Tourismo ve Temsa Safir model araçlar ile turlarımız gerçekleştirilmektedir.

BATUM'A GEÇİŞ:

  • Batum'a geçişte T.C. vatandaşları için - Nüfus Cüzdanı yeterlidir - Pasaportu olanlar pasaportlarını yanlarında bulundurabilirler
  • Yıpranmamış, yırtılmamış ve en az 8 yıllık ve yeni doğan çocuklar dahil tüm nüfus cüzdanlarda fotoğraf zorunludur.
  • Nüfus cüzdanı dışında pasaport ile geçiş yapılabilir. Bunların dışındaki kimliklerle giriş yapmak mümkün değildir.
  • Ayrıca ebeveynleri yanında olmadan seyahat eden 18 yaşından küçükler için anne ve babadan noterden tasdikli muvafakat name gerekmektedir.
  • Gümrükte yaşanan Kişisel sorunlardan şirketimiz sorumlu değildir.
  • T.C. vatandaşı olmayan misafirlerimizin geçişleri için bilgi alınız.
  • ÖNEMLİ : Turda mutlaka T.C. kimliğinizi ( Yıpranmamış, yırtılmamış ), yaylalar için hırka veya ince mont, yağmur için yağmurluk veya şemsiye, geziyi ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinası ve kamera, geziler için de rahat yürüyebileceğiniz ayakkabı bulundurun.
  • ÖNEMLİ : Yeni kimlik kartı başvurusu yapılmış misafirler henüz kimlik kartınız gelmemiş ise eski kimlik ile ve gecici nüfus kağıdı ile Batum’a geçiş kesinlikle yapılmamaktadır.

 

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.