Fırsat 35 - Amerika'yı Görmeyen Kalmasın ! Herşey Dahil 8 Gece 9 Gün San Francisco & Los Angeles ve Las Vegas Turları 5500 TL'den Başlayan Fiyatlarla !

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Amerika'yı Görmeyen Kalmasın ! Herşey Dahil 8 Gece 9 Gün San Francisco & Los Angeles ve Las Vegas Turları 5500 TL'den Başlayan Fiyatlarla !

   

San Francisco & Los Angeles ve Las Vegas

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi
Satın Alan Kişi 0 Kişi

Adres:

Kaliforniya, ABD

Website :

Detaylı Bilgi
  • Amerika'yı Görmeyen Kalmasın ! Herşey Dahil 8 Gece 9 Gün San Francisco & Los Angeles ve Las Vegas Turları 5500 TL'den Başlayan Fiyatlarla !

  • Tur detayları aşağıda belirtilmiştir.
  • Tur tarihleri ile ilgiili 0850 304 01 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz !
  • Fırsat kodları tek kişiliktir.
  • Tur fiyatları; planlanan tarih, tercih edilecek havayolu, otel tipi (yıldız sayısı ve şehir merkezine olan mesafe) ve geceleme sayısına göre değişebilmektedir.
  • Çocuk ücreti, tek kişilik oda farkı ve iptal iade koşulları gibi detayları bizi arayarak öğrenebilirsiniz.
  • Ayrıntılı bilgi ve rezarvasyon için 09:00-18:00 saatleri arasında 0850 304 01 35 nolu hattan ulaşabilir, 7/24 Whatsapp destek hattına ulaşabilisiniz.
  • Katılımcıların pasaport temdit süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.
  • Fırsat kodlarınız satın alma işleminden sonra sms ve mail gelmektedir
  • Fırsat kodunu satın almadan önce tur tarihinin müsaitlik durumu için 0850 304 01 35 iletişime geçiniz.
  • Dilediğiniz kadar fırsat satabilir, kullanabilir ve hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat 29 Ağustos 2019 Perşembe tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

Tur Programı;

Tur, İstanbul çıkışlıdır. İzmir - İstanbul indirimli uçak biletleri için 0850 304 01 35 nolu hattan destek alabilirsiniz.

1. Gün
İstanbul - Los Angeles (MACERA BAŞLIYOR)
İstanbul Atatürk Havalimanında Tura Turizm kontuarı önünde 02:00 de bulusuyoruz. Pasaport, check-in ve gümrük işlemlerinin ardından KLM/AF Hava Yollarının sabah seferi 05:05de ile Amerikanın en büyük şehirlerinden biri olan Los Angelesa hareket ediyoruz.Yerel saat ile 13:05de Los Angeles a varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer oluyor giriş işlemlerimizin ardından serbest zamanlı dinlenme. Geceleme Otelimizde
 
2. Gün
Los Angeles
Sabah Melekler Şehri Los Angeles’ta serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği San Diego ya da Universal Stüdyoları turuna katılabilirler. Yıllardır Amerika’nın en güzel şehri seçilen San Diego’da ilk durağımız La Jolla oluyor. Fok Plajı ve sahilleri ile ünlü La Jolla’da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek, bol bol fotoğraf çekme şansına sahip oluyoruz. La Jolla’dan ayrılıyor ve 2.durağımız olan Eski Şehir’i geziyoruz. California’nın doğum yeri olan Eski Şehir’de kendimizi adeta Meksika’da hissedeceğimiz bir atmosfer bizleri karşılıyor. Eski Şehir sonrasında Sea Port Village, Midway Uçak Gemisi, 2.Dünya Savaşı’nın simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue Heykeli, Amerikan Deniz Kuvvetleri’nin üssünün bulunduğu ve aynı zamanda Amerika’nın en büyük ahşap binası olan ve “Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel del Coronado’nun da bulunduğu Coronado Adası ziyaret edeceğimiz yerler arasında yer alıyorlar. Bu turu tercih etmeyen ruhu hala çocuk olan misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Universal Stüdyoları turuna gidip benzersiz bir Hollywood deneyimi yaşayabilirler. Dünyanın en teknolojik parklarından birisi olan ve aynı zamanda Hollywood filmlerinin çekildiği Universal Stüdyoları’nda yapacagimiz turumuz sonrasinda otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.
 
3. Gün
Los Angeles-Las Vegas
Sabah erken saatlerde Rehberimizin belirleyeceği saatte otelden ayrılıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerimizin düzenleyeceği ekstra olan Sahil Kentleri Turuna katılabilirler. Bu programda Amerikanın en yoğun ikinci limanı olan Long Beachde, ünlü ünlü Queen Mary gemisini, Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru inerek; Newport Beach, Seal Beach, Huntington Beach, Laguna Beach görülecek diğer yerler arasındadır Gezimizin ardından Las Vegasa doğru yola çıkıyor. Baş döndürücü şehir Las Vegasa varışımıza istinaden otelimize transferimiz gerçekleşiyor ve otelimize yerleşiyoruz. Las Vegas, Nevada Eyaleti ndeki Mojave Çölü üzerinde bulunuyor. Çölün ortasındaki bir vahayı andıran kentte cazibe merkezi olarak kumarhaneler başı çekiyor. Geceleme otelimizde.
 
4. Gün
Las Vegas
Sabah Las Vegasta serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Grand Canyon turuna katılabilirler. Arizona ve Utah Eyaletleri arasındaki sınırı belirleyen “Grand Canyon”: Dünya üzerinde görülmesi gereken 50 yer listesi içinde, birinci sırayı almıştır. Her yıl, yaklaşık 5 milyon kişi, burayı ziyaret etmektedir. Gerçekten, tam bir doğa harikasıdır ve benzerinin “Mars” gezegeninde bulunduğu söylenmektedir. Ayrıca: yakın zamanda sinemalarda gösterilen “127 Saat” filminde, kayaların arasında sıkışarak büyük sıkıntılar yaşayan dağcının bulunduğu yer, Grand Canyon bölgesidir. Hoover Damda vereceğimiz fotoğraf molası ile birbirinden güzel enstantaneler yakalama şansına sahip oluyoruz. Turumuz esnasında Grand Canyon un üç önemli gözlem noktasını görme imkânına sahip oluyoruz. Kartal Noktası, Skywalk, Guana Point ve Hualapai Ranch ile birlikte hediyelik eşya mağazalarının keyfini çıkarıyoruz. Bu muhteşem doğa harikası kanyon: son 6 milyar yıldır, Colorado nehri tarafından oyularak oluşturulmuştur. Kanyon içindeki fosiller, kalıntılar ve izler sayesinde, Kuzey Amerika bölgesinin jeolojik tarihinin yaklaşık 2 milyar yıllık bölümü aydınlatılmaktadır. Geceleme otelimizde.
 
5. Gün
Las Vegas
Bugün Las Vegası kendi gözümüz ile keşfetmek için serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Red Canyon & Premium Outlet turuna katılabilirler. İlk önce Grand Canyonu andıran, her yıl bir milyondan fazla ziyaretçi ağırlayan, oluşumu 250 milyon yıl öncesine dayanan Red Rock Kanyonunu panoramik olarak geziyoruz. Burada dolaşmak ve fotoğraf çekmek için serbest zaman ayırıyoruz. Kanyondan ayrıldıktan sonra %70-80e varan indirimlerle dünyanın en ünlü markalarını satın alma şansına sahip olacağımız outlete gidiyoruz. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz. Tur sonrası baş döndürücü şehre girer girmez meşhur Las Vegas Bulvarını ve otelleri anlatan bir panoramik tur yapıyor ve otelimize geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarında Las Vegas Strip te yürüyüş ve otellerin görsel açık hava şovlarını izleme imkânına sahip olabilirler. Geceleme otelimizde.
 
6. Gün
Las Vegas-San Francisco
Sabah Las Vegasta serbest zaman alıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte Las Vegas Havalimanına hareket ediyoruz. Yerel Havayolları ile San Franciscoya hareket ediyoruz. 47 tepe üzerine kurulu olan San Francisco, Amerikanın nüfus yoğunluğu bakımından en yoğun ikinci şehri olma özelliğine sahiptir. 3 tarafı denizle çevrili olan San Francisconun batısında muhteşem sahillere ev sahipliği yapan Pasifik Okyanusu bulunuyor. Filmlerde sıkça gördüğümüz, Silikon Vadisine ev sahipliği yapan, teknoloji ve sanat merkezi olan San Francisco, içinizi ısıtacak ve sanki uzun yıllardır burada yaşıyormuş hissini sağlayacaktır. Her yıl milyonlarca kişinin San Franciscoya akın etmesine yol açan dünyaca ünlü Alcatraz Hapishanesi, Golden Gate Köprüsü, Victoria tarzı evleri ile çok ünlü bir destinasyon olan San Francisco da, liman ve şehir merkezinde birbirinden güzel anlar yaşama şansına sahip oluyoruz. Geceleme otelimizde.
 
7. Gün
San Francisco
Sabah arzu eden misafirlerimiz rehberimizin organize edeceği şehir turumuza katılabilirler. Bu turumuz esnasında Civic Center, Golden Gate Köprüsü, Balıkçı Rıhtımı ve Çin mahallesi göreceğimiz yerler arasında yer alıyorlar. Şehir turumuz sonrasında alışveriş veya güzel sahil yürüyüşü yapmak isteyen misafirlerimiz için serbest zamanımız olacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin öğleden sonra düzenleyeceği Sausalito ve Tekne ile Alcatraz turuna katılabilirler. Bu turumuzda Golden Gate köprüsünün üzerinden geçerek San Franciscoya yaklaşık 30 dakika mesafede bulunan çok şirin bir kasaba olan Sausalitoya gidiyor ve kordon boyunda yürüyüş yaparken birbirinden güzel evleri görüyoruz. Ardından tekne ile San Fraciscoya geri dönüyor ve bir zamanlar dünyanın kaçılması imkânsız tek hapishanesi olarak bilinen Alcatrazı fotoğraflama şansına sahip oluyoruz. Aynı zamanda San Francisco şehrinin muhteşem manzarasına tanık oluyor ve tur sonrasında San Francisco sokaklarında filmlerden de çok iyi bildiğimiz Cable Car (kırmızı tramvaylar) vasıtası ile Union Meydanı ve Çin Mahallesi arasında gezme şansına sahip oluyoruz. Çin Mahallesinde yürürken öbür ucu olan Union Meydanı nda turumuzun sonuna geliyor ve otele transfer ediliyoruz. Geceleme otelimizde.
 
8. Gün
San Francisco-İstanbul
Sabah San Francisco’ta serbest zaman ayırıyoruz.Rehberimizin belirleyeeği saatte San Francisco Havalimanı’na transfer ediliyor ve Air France Havayollarının KL602 uçuşu ile saat 13:50 de İstanbul’a hareket ederek geceyi uçakta geçiriyoruz.
 
9. Gün
İstanbul
İstanbul’a saat 16:00 da varışımız ile birlikte yolculuğumuzun sonuna geliyoruz

Fırsata dahil olan hizmetler;

  • Air France ile İstanbul - Los Angeles /San Francisco- İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti
  • San Franciscoda Focus Hotel SFO veya benzeri otelde 2 gece oda bazında konaklama
  • Las Vegasda Circus Circus Golden Nugget veya benzeri otelde 3 gece oda bazında konaklama
  • Los Angeles da Custom LAX Hotel veya benzeri otelde 2 gece oda bazında konaklama
  • Yerel havayolları ile San Francisco – Las Vegas arası ekonomi sınıf iç hat uçak bileti
  • Programda dâhil olduğu belirtilen tüm transferler
  • Havalimanı ve güvenlik vergisi
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Zorunlu seyahat sigortası

Fırsata dahil olmayan hizmetler;

  • Kahvaltılar (Otel kahvaltı servislerinin yüksek bütçeli ve doyurucu/kaliteli olmayan mönülerden oluşması nedeniyle kahvaltı hizmeti sunmuyoruz. Otel kahvaltıları maalesef kalite ve bütçe açısından misafirlerimizi memnun edebilecek düzeyde değildir. Bu nedenle turlarımıza eşlik edecek olan rehberlerimiz sizleri otel içinde veya civarında bulunan bütçesi 7 - 8 Dolar arasında değişen ve kaliteli servis veren corner breakfast houselara yönlendirecektir.)
  • Vize ücreti ve servis bedeli ($225)
  • Her türlü kişisel harcamalar
  • Programda dâhil olduğu belirtilmeyen geziler
  • Yurtdışı çıkış harcı (15 TL)
  • Amerika içi uçuşlarda valiz ücretleri:1.valiz 25USD,2.Valiz 35USD
  • Rehber & Kaptan bahşişleri

Oteller;

  • HOTEL FOCUS SFO
  • CIRCUS CIRCUS HOTEL
  • HOLIDAY INN LAX AIRPORT

Çıkış Tarihleri;

  • 17.04.2019 - 25.04.2019
  • 15.05.2019 - 23.05.2019
  • 05.06.2019 - 13.06.2019
  • 16.11.2019 - 24.11.2019
  • 18.01.2020 - 26.01.2020
  • 21.01.2020 - 29.01.2020

 

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.