Fırsat 35 - Boydan Boya Karadeniz Turu Batum'da Konaklama Dahil 7 Gece 8 Gün Erken Rezervasyon Fiyatı Kişi Başı 12.000 TL!

Fırsat Seçenekleri

X
«Geri

Boydan Boya Karadeniz Turu Batum'da Konaklama Dahil 7 Gece 8 Gün Erken Rezervasyon Fiyatı Kişi Başı 12.000 TL!

   

0,00 TL

Değerinde

% .

İndirim

Fırsat Kapandı

0

Kişi Satın Aldı

Gezenti Turizm

Firma Puanı %0
Puan Veren 0 Kişi

Adres:

Akdeniz, Gazi Osman Paşa Blv. NO:30 / B Konak/İzmir

Website :

Detaylı Bilgi

Boydan Boya Karadeniz Turu Batum'da Konaklama Dahil 7 Gece 8 Gün Erken Rezervasyon Fiyatı Kişi Başı 12.000 TL!

 

  • Fırsat Kodu TEK Kişiliktir.

  • Rezervasyon zorunludur.

  • Satın Almadan Önce mutlaka arayınız!

  • Fırsat Kodu ve Rezervasyon Numarası Satın Alma işleminden sonra SMS veya MAİL olarak gelecektir.

  • TUR HAREKET DETAYLARI

    Mavişehir Mavi Bahçe Önü (19:15)

    Bostanlı İskele (19:30)

    Karşıyaka Anıt (19:40)

    Bayraklı Üstgeçit (19:50)

    Fahrettin Altay Pamukkale Yazıhane Önü (20:15)

    Hatay Üçyol Kamilkoç Önü (20:30)

    Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önü (21:00)

    Manisa Eski Garaj Önü (21:45)

  • Fırsat 15 Şubat 2024 Perşembe tarihine kadar geçerlidir.
  1. Fırsat Hakkında
  2. Kullanım Notları
  3. Yorumlar (0)

Boydan Boya Karadeniz Turu Batum'da Konaklama Dahil 7 Gece 8 Gün Erken Rezervasyon Fiyatı Kişi Başı 12.000 TL!

 

TUR TARİHLERİ

17 MAYIS 2024 - 24 MAYIS 2024 - 31 MAYIS 2024 - 07 HAZİRAN 2024 - 14 HAZİRAN 2024 - 21 HAZİRAN 2024 - 28 HAZİRAN 2024 - 05 TEMMUZ 2024 - 12 TEMMUZ 2024 - 19 TEMMUZ 2024 - 26 TEMMUZ 2024 - 02 AĞUSTOS 2024 - 09 AĞUSTOS 2024 - 16 AĞUSTOS 2024 - 23 AĞUSTOS 2024 - 30 AĞUSTOS 2024 - 06 EYLÜL 2024 - 13 EYLÜL 2024

 

Uzungöl – Sultan Murat Yaylası Gezisi FARKI İLE !
Ayder Yaylası - Şimşir Ormanları – Palovit Şelalesi – Zilkale FARKI İLE !
Borçka Karagöl gezisi Ve Karadeniz Mutfağı Borçka’da FARKI İLE !
Batum Gezisi Tur Programına Dahil!

 

1.GÜN : İZMİR - BALIKESİR - BURSA - BOLU

Sizin için belirlediğimiz hareket noktalarımızdan misafirlerimizi aldıktan sonra rehberimiz eşliğinde keyif dolu geçecek bir haftalık turumuz için yolculuğumuza başlıyoruz. Balıkesir – Bursa - İzmit üzerinden geçerek sabah saatlerinde Kahvaltı için Bolu civarında molamızı veriyoruz.

2.GÜN : AMASRA - SAFRANBOLU - KASTAMONU

Sabah kahvaltımızın (ekstra) ardından turumuza devam ediyoruz  Devrek, Mengen ve Bartın yolu ile Amasra’ya ulaşmadan birkaç kilometre önce ilk ziyaret noktamız Kuşkayası Anıtı oluyor rehberimizin anlatımlarından sonra  Amasra’yı yüksek bir yerden gören ve Fatih Sultan Mehmet’in Amasra’yı ilk gördüğü ve Lalasına “Lala Lala Çeşm-i Cihan bu mu ola” dediği Bakacak tepesinde  fotoğraf molası veriyoruz. Manzaraya karşı çaylarımızı yudumladıktan sonra Amasra liman mevkii'ne iniyoruz, burada aracımızdan ayrılıp yürüyüşümüze başlıyoruz. İlk olarak genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu adına yapılan heykeli görüp gezimize Sorma Gir kalesi ile gezimize devam ediyoruz, sonrasında Çekmeciler çarşısında yöreye özgü ahşap ve benzeri hediyeliklerin satıldığı Çekiciler çarşısında alışveriş için alacağımız serbest zaman sonrası otobüsümüzle buluşup Safranbolu’ya doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Yolculuğumuz sevgi yolu olarak adlandırılan manzalarlar eşliğinde sürüyor. Safranbolu’daki gezimize ilk olarak çok seveceğinizi umduğumuz Çikolata Müzesi ile başlıyoruz. Burda tamamen çikolatan yapılmış Safranbolu'ya özgü eserler bulunmakta ziyaretimiz ve çikolata alışverişimizi yapıp Hıdırlık tepesinden Safranbolu’yu yüksekten fotoğralama şansımız oluyor. Sonrasında Cinci Han, Cinci Hamam, Kaymakamlar Konağı, Köprülü camii, Arasta çarşısı ve diğer çarşılarını gezip yöreye özgü Safran Lokumu'nu tadıp yapımı  dinledikten sonra  alışveriş için serbest zamanımız oluyor. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra  Kastamonu'ya hareket ediyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

3.GÜN : KASTAMONU - TAŞKÖPRÜ - SİNOP - SİNOP CEZAEVİ - SAMSUN - FATSA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılıyoruz, Kastamonu'da Saat kulesi, şehir meydanı, Kambur Köprü, ve Şerife Bacı Anıtı'nı görüp tarihi Devehanı ziyaretimiz sonrası sarımsağı ile olan Kastamonu’nun ilçesi Taşköprü’yü panoramik olarak görüp Hanönü üzerinden  Sinop’a ulaşıyoruz. Sinop gezimizde ilk olarak Tarihi Cezaevi ziyareti yapıyoruz. Tarihî Sinop Kapalı Cezaevi, 1999 yılında kapatılarak müzeye çevrilen cezaevidir. Tarihi eskilere dayanan yapı, şiirlere, şarkılara konu olmuştur. Sinop Cezaevi 2021 yılında tadilata alınmıştır tadilat devam etmesi durumunda programda olmayacaktır ). Cezaevi ziyaretimiz sonrası Sinop liman bölgesine iniyoruz burada alacağımız öğle yemeği molamız sonrası (Sinop'a özgü Mantı'yı tatmanızı tavsiye ederiz) serbest zamanda dileyen misafirlerimiz Sinop'a özgü özel el işçiliği Kotra atölyelerinden hediyelik alışveriş yapabilirler. Molamız sonrası Sinop’ tan ayrılıp Bafra Deltası üzerinden Samsun’a hareket ediyoruz. Karadeniz’in Paris’i Samsun’a ulaşıp  Atatürk Anıtı ve  Bandırma Vapuru’nu geziyoruz daha sonra Samsun' dan ayrılıp sahil olu ile Fatsa' ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği, konaklama otelimizde.

4.GÜN : ORDU - BOZTEPE - GİRESUN - TRABZON - MAÇKA - SÜMELA MANASTIRI - AKARSU

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Sahil yolu ile Ordu’ya ulaşıyoruz. Ordu merkezde Teleferik ile Boztepe’ye çıkıp muhteşem Ordu manzarası eşliğinde çayımızı yudumluyoruz. Bu muhteşem manzara ve teleferik gezintisi ardından yolculuğumuzun devamında Giresun üzerinden Trabzon’a ulaşıyoruz. Köfte denilince markalaşmış Akçaabat’ta Köfte için öğle yemeği menümüzü alıyoruz. Yemek molamız sonrası Trabzon’da 1900’lü yılların başında bir Rum Banker tarafından Soğuksu mevkiine yaptırılan ve Cumhuriyet döneminde Trabzon'lular tarafından ATATÜRK’e hediye edilen Atatürk Köşkü'nü ziyaret ediyoruz. Trabzon’a özgü Kazaziye, Trabzon Hasırı, Telkari ve daha pek çok çeşit Gümüş ürünlerini bulabileceğiniz Alışveriş molamız sonrası. Trabzon Gümüşhane yolunu izleyerek Maçka ilçesinden Altındere Milli Parkı içerisinde yer alan yaklaşık 1500 yıl önce iki keşişin kurduğu düşünülen muhteşem mimarisi ile hayranlıkla izleyeceğiniz Sümela Manastırı’na ulaşıyoruz. Vadiye hâkim Karadağ’ın eteklerinde sarp kayalık üzerine kurulmuş olan manastırda Ana Kaya Kilisesi, Şapel, Öğrenci odaları bölümlerini geziyoruz. Bu büyüleyici gezimiz sonrasında Vadi boyunca Coşandere eşliğinde  devam edip   Maçka civarında aracımızdan ayrılıp dolmuşlarşa otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği (Nefis bir Alabalık Menü sizleri bekliyor)  ve konaklama otelimizde.    

NOT: Bugün Otelimize Dolmuşlarla Geçeceğimiz için Küçük el valizleri hazırlamanız rahatlık ve kolaylık açısından sizler için tavsiyemizdir.

5.GÜN : SÜRMENE - ÇAY FABRİKASI - BORÇKA - KARAGÖL - HOPA - BATUM

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız Sürmene oluyor. El yapımı bıçak sanatlarıyla ünlü Sürmene'de vereceğimiz alışveriş molasında evlerimizde uzun yıllar kullanacağımız bıçaklarımızı alıyoruz. Daha sonra Karadenizin vazgeçilmez lezzeti bölgeyle özdeşleşmiş çay tadımı, çay Toplama keyfi ve alışveriş için bölgenin en önemli fabrikalarından Vatan Çay Fabrikası'nda molamızı veriyoruz. Çaylarımızı yudumlayıp çekildiğimiz fotoğraflar sonrası sahil yolu ile devam ediyoruz Hopa'dan Borçka'ya ulaşıyoruz. Bizi bekleyen dolmuşlarımıza yerleşerek, Karagöl'e çıkarken yöresel yemekler tadabileceğimiz restoranımızda öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek molamız sonrası dolmuşlarımızla yolculuğumuza devam ederken uçsuz bucaksız yeşillikler arasından doyumsuz manzaralarla, eşsiz doğal güzelliğe sahip Karçal dağları eteklerinde bulunan bu kartpostal güzelliğinde olan Milli Park alanımızı geziyoruz. Karagöl’de rehberimizin anlatımlarını dinledikten sonra alacağımız serbest zamanda dileyen misafirlerimiz göl etrafında yürüyüş yapabilirler, sandalla gölde gezinti yapabilirler, kafeteryada oturup çaylarını yudumlayabilirler. Karagöl gezimizin ardından dolmuşlarımızla Borçka'ya inip bizi bekleyen otobüsümüzle buluşup gecesi ayrı bir güzel olan Batum’a gidiyoruz. Sarp Sınır Kapısı'nda gümrük işlemlerimizi yaptıktan Çoruh Nehri’ni görüp Batum’a ulaşıyoruz. Batum’da göreceğimiz yerler arasında Orta Camii - Türk Sokağı - Avrupa Meydanı - Medea HeykeliAltın Post heykeliPoseidon Çeşmesi - Piazza Alfabe Kulesi - Ters Restorant – Ali - Nino Heykeli - Dans eden sular bulunuyor. Gezimiz sonrası Otelimize geliyoruz. Konaklama ve kahvaltı otelimizde.

Önemli Not: Batum’a geçişte T.C. vatandaşları için – Yeni Nüfus Cüzdanı yeterlidir. Pasaportu olanlar pasaportlarını yanlarında bulundurabilirler. Yeni nüfus cüzdanları olması zorunludur. Nüfus cüzdanı dışında pasaport ile geçiş yapılabilir. Bunların dışındaki kimliklerle giriş yapmak mümkün değildir. Ayrıca ebeveynleri yanında olmadan seyahat eden 18 yaşından küçükler için anne ve babadan noterden tasdikli muvafakatname gerekmektedir. BATUM geçişlerinde yaş gözetmeksizin Tüm kimliklerde fotoğraf olması zorunludur…

6.GÜN : AYDER YAYLASI - ZİLKALE - PALOVİT ŞELALESİ - SULTAN MURAT YAYLASI

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Batum’dan ayrılıyoruz. Gümrük işlemlerimizin ardından  kısa bir yolculukla Fırtına Deresi ve Fırtına Vadisi’nin muhteşem manzaraları eşliğinde Kaçkar Milli Parkı'nda yer alan Ayder Yaylası’na ulaşıyoruz. ‘Yaylaların Sultanı' Ayder Yaylası’nda muhteşem manzara eşliğinde gezimize Gelin Tülü Şelalesi'nde fotoğraf molası vererek başlıyoruz, Yaylada Şelale manzarası eşliğinde yapacağımız yürüyüşümüz ve serbest zamanımız sonrası aracımızla Ayder Yaylası'nda inip Fırtına Vadisi'nde vereceğimiz öğle yemeği molamızda Yöresel lezzetler tatmaya devam ediyoruz. Yemek molamız sonrası Çamlıhemşin’de bizi bekleyen minibüslere yerleşiyoruz. Bundan sonrasını minibüslerle devam edeceğiz. Fotoğraf makinalarınızı unutmayın; zengin bir fauna ve flora yaşam alanına sahip olan heyecanlı ve sürprizlerle dolu yolculuğumuza Zilkale ve Şenyuva Köyü gezisi ile başlıyoruz. Şenyuva Taş Köprüde fotoğraf molası veriyoruz. Sevdaluk dizisinde görülen köy olan Şenyuva Köyü ziyareti ve fotoğraf molamızın ardından Zilkale'ye ulaşıyoruz. 100 mt'lik bir uçurumun tam tepesinde kurulmuş ve eski dönemlerde ticaretin güvenliği açısından çok önemli bir konumda bulunan bu Kartal Yuvası'nı andıran kaleyi geziyoruzBurada kısa bir çay molası sonrası Çat Vadisi içlerinde saklı muhteşem Palovit Şelalesini göreceğiz. 15 mt'den dökülen şelale büyüleyici görüntüsünü fotoğraflıyoruz. Daha sonra dolmuşlarla aracımıza dönüp dolu dolu ve keyifli geçen gün sonrası sahil yolunu takip ederek Of ve Çaykara üzerinden  molalarla birlikte konaklama yapacağımız yayla otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

7.GÜN : UZUNGÖL - TRABZON - ORDU - SAMSUN - AMASYA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, eğer şanslı günümüzdeysek yaylamızda bulut denizini fotoğraflama şansını yakalayabiliriz. Otelimizden ayrıldıktan sonra manzaralı bir yolculukla ilk durağımız Karadeniz'in en önemli destinasyonu olan Uzungöl oluyor. Yüzlerce yıl önce heyelan sonucu dağdan kopan toprak parçasının Haldizen Çayı'nın önünü kapatmasıyla derin bir vadi içerisinde oluşan Uzungöl çevresinde yürüyüş yapıyoruz. Gezimiz sonrası aracımızla buluşup tekrar sahil yoluna iniyoruz yolumuz üzerinde Yöresel alışverişimiz için vereceğimiz molada turumuzda tattığımız Mıhlama Yapımı'nı seyredip tattıktan sonra alış verişlerimizi yapıp yolculuğumuza devam ediyoruz. Yolculuğumuzun devamında Terme’ye ulaşıyoruz. Karadeniz bölgesinin en büyük tesisleri olan Ulusoy Terme Tesisleri'nde öğle yemeğimizi ( Terme Pidesi tavsiyemizdir ) alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Samsun yolu ile Amasya’ya ulaşıyoruz. Gecesi de gündüzü de birbirinden güzel bu şehirde ilk olarak dünyanın en büyük Mumya müzesi olan Amasya Arkeoloji müzesini ziyaret ediyoruz. Arkeolojietnografyafosil ve mumyalar bölümlerini gezdikten sonra Amasya’da şehzadelik yapmış ve Osmanlı’ya padişah olmuş Sultan İkinci Beyazıt Külliyesini ziyaret ediyoruz. Külliye içerisinde paratoner olarak kullanılmış çınar ağaçlarını, o dönemde payitaht İstanbul’u merak eden, ama gidemeyen Amasyalılar için İstanbul siluetinin çizildiği tarihi şadırvanı, kapı girişlerindeki denge sütunlarını ve camiinin içini gördükten sonra Yeşilırmak kıyısına iniyoruz. YeşilırmakSivas’tan doğarak Samsun’un Çarşamba ilçesinde denize dökülene kadar geçtiği tüm bölgelere hayat verir. Amasya, Yeşilırmak’ın iki yakasına yerleşmiş bir şehirdir. Amasya; Osmanlı döneminden kalma 18. ve 19. Yy konaklarını, Yeşilırmak boyunca sıra sıra inci tanesi gibi dizilmiş yalı olarak adlandırılan evleri, İran kökenli Pontus krallarının Harşena Dağı’na oyularak tapınak görüntüsü alan mezarlarını, Ferhat ve Şirin efsanesini ve Şehzadeler parkı'ndaki Padişah büstlerini göreceğimiz görsel bir şölenle sizleri kendisine hayran bırakacaktır. Şehzadeler parkında yapacağımız yürüyüş sonrasında Roma dönemi kemerleri üzerine oturtulmuş Alçak Köprüden geçerek Hazeranlar Konağını da görüp otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

8.GÜN: AMASYA –ÇORUM - ANKARA – İZMİR 

Sabah kahvaltısının ardından Amasya’dan ayrılarak Mecitözü , üzerinden Çorum’a varıyoruz burada Ulusoy Dağ Tesisleri'nde vereceğimiz molada çaylarımızı yudumlarken meşhur Çorum leblebisi alışverişi de yapabiliriz, sonrasında Kırıkkale’den geçip Ankara Anıtkabir'e ulaşıyoruz. Anıtkabir’ de yapacağımız kısa Ata ziyaretimiz sonrası Ankara’dan ayrılarak AfyonUşak, Kula üzerinden yolda verilen molaların ardından uygun saatlerde İzmir’e ulaşıyor ve siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz. 

 

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

Lüks Otellerde 6 Gece Konaklama

1 Gece Batum Konaklama 

2 Gece Yayla Konaklama

5 Akşam yemeği 6 Sabah kahvaltısı

Lüks Otobüsler İle Ulaşım

Batum Ulaşım ve Batum Turu

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Çevre Gezileri

Zorunlu Seyahat Sigortası

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

 Tüm Öğle Yemekleri

 Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler ve oteldeki yapılan harcamalar

 Batum’da Akşam yemeği

 Dolmuş Ücretleri + Milli Park Girişleri (Zorunludur)

 Müze giriş ücretleri

 Zipline, Salıncak ve Fırtına Deresi Rafting Ücretleri

 Ordu Teleferik ücreti

 Yurtdışı Çıkış Harcı 

 

 
 

 

 

  • Bu fırsatı satın almak için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Satın aldığınız fırsat için Firma Rezervasyon Bilgileri sms ve mail ile size gönderilecektir.
  • Bu fırsata ait Fırsat Kodunuz Sms ve E-Mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Ayrıca Fırsat Kodunuzu üye panelinizden anında görebilirsiniz.
  • İşletmede fırsat kodunuzu belirterek hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya veya indirimlerle birleştirilemez.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü okuyabilirsiniz.
  • Tüm sorularınız için info@firsat35.com adresine mail atabilirsiniz.
  • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı unutmayın.

Bu şehirde olan fırsatlardan haberdar ol

İzmir'de olan fırsatları takip etmek için E-Bülten sistemimize kayıt olun. Kayıt için yandaki form yardımı ile mail adresini bize göndermeniz yeterli.